Posebnost kuhinje Term Banovci so tradicionalne prleške in prekmurske jedi, pripravljene po starih receptih iz lokalnih sestavin. So preproste, a polnega okusa. Tipične sestavine so ajda, bučno olje in zaseka, v sladicah pa pogosto tudi mak. Prekmurska gibanica je sladica, sestavljena iz več plasti testa, skute, jabolk, maka in orehov, navdušenci pa pravijo, da bi jo jedli tudi za kosilo. Številne prleške pogače pa so tako ali tako primerne prav za vsak obrok dneva.
V Termah Banovci tradicionalne prleške in prekmurske specialitete lahko ne samo poskusite, ampak se tudi poučite o njihovem izvoru, lokalnih anekdotah, povezanih z njimi, ter se jih seveda naučite pripraviti. V hotelski restavraciji posebno pozornost namenjajo predstavitvi jedi – primerno okrašena in postrežena jed je še toliko bolj okusna!
V naši ponudbi prejmete samopostrežno večerjo za dve ali štiri osebe. Raziščite okuse Prlekije in Prekmurja v dvoje, s prijatelji ali z družino!
44,99€
64,99€
89,99€