Kendova kuhinja je prostor, kjer preteklost in sedanjost združujeta tradicionalne idrijske recepte z modernim pristopom. Jedi so pripravljene iz svežih sestavin, ki prihajajo iz bližnje okolice, kar omogoča, da se meniji spreminjajo glede na letni čas.
Vse od žlikrofov, bakalce, ajmohta do štrukljev so odsev stoletne tradicije, ki jo kuharji obogatijo z novimi tehnikami in sodobnimi pristopi. Kuharja Klavdij Pirih in Franci Pivk sta mojstra, ki oživljata idrijsko kulinariko, in z ročnimi spretnostmi ter izkušnjami ustvarjata pravo kulinarično umetnost.
Sestavine za jedi prihajajo iz narave okoli dvorca – krompir, zelenjava in skuta iz hribovskih vasici Ledine in Poljanske doline, meso iz divjačine ter postrvi iz reke Trebuščice, kar gostom zagotavlja pristne okuse, ki jih ponuja lokalna narava.
Kaj prejmete v paketu?
Dodatna navodila:
89,99€
144,99€
89,99€
144,99€