Fabrika je kraj, kjer se ljudje in okusi srečajo s točno določenim ciljem. Kuhinja blesti s izbranimi sestavinami in vrhunskimi surovinami, pri čemer ustvarjajo preproste, a skrbno pripravljene jedi.
Ponosno predstavljajo izjemne hamburgerje, pripravljene iz najkakovostnejših vrst mesa. Ohranjajo zlata pravila “ameriške” burgerjevske tradicije, hkrati pa vključujejo lokalne sestavine, ustvarjajoč edinstveno kombinacijo svežine in tradicije. Njihova mesna mešanica je rezultat skrbnega oblikovanja, vključuje izbrano slovensko govedo, črni Angus, priznano italijansko Chianine in iskano govedino Wagyu. Večina mesnin, ki jih uporabljajo, je podvržena občutljivemu procesu sušenja, ki mesu dodaja edinstven in intenziven okus. Piko na i pa doda njihov poseben “kruh” ali “bunsi” je pripravljen po skrivnem receptu.
Poznani so tudi po vrhunskih steakih, za katere uporabljajo visoko kakovostno meso zoreno po metodi “Dry aged”. Metoda “Dry aged” predstavlja suho zorenje mesa na kosti pri natančno nadzorovani temperaturi in vlažnosti, v popolni mikroklimi ter z optimalnim pretokom zraka. Meso, izpostavljeno temu postopku, se suši v hladilnem prostoru pri temperaturi med -1 °C in 0 °C, z zorenjem od 15 do več kot 60 dni.
29,99€
54,99€
64,99€
89,99€